Samtale Terapi

Kognitiv samtale terapi er en struktureret, handleorienteret, og dynamisk behandlingsform. Den kognitive behandlingsmodel giver dig mulighed for at finde alternativer til uhensigtsmæssige reaktionsmønstre og udvikle nye færdigheder.

Tanker og følelser er i centrum, idet jeg vil forsøge at støtte dig til opmærksomhed på, anerkendelse af og accept af de følelser, der opstår hos dig og at leve i nuet.
Sammen fanger vi de negative tanker, der ofte resulterer i uhensigtsmæssige reaktioner og problemer. Tankeprocesser bestemmer humør, følelser, selvværd, forholdet til andre og måden vi løser problemer på og hamler op med livets genvordigheder på. Den kognitive omstrukturering er en fornem psykologisk metode, der af og til ”bare” er at forny en tanke og andre gange handler om at danne en helt ny konstruktion af sig selv, andre og verden.
Med opmærksomhed og støtte fra mig, får du mulighed for at opdage dine ressourcer, reflektere og få større kontakt med dig selv og genopbygge troen på dig selv.
Terapien handler ikke om at lave om på dig selv, men om at være det unikke dejlige menneske du er.