Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/teiatonning.dk/public_html/wp-content/themes/alyeska/framework/classes/themeblvd_seo.php on line 868
Psykologhus | aut. Psykolog Teia Tonning

Psykologhus

Velkommen til Psykologhuset Silkeborg

Jeg har 30 års praksiserfaring, og er tilmeldt den offentlige sygesikring. Jeg har en bred værktøjskasse og vil tilpasse behandling/terapi efter den du er og det som er dit behov.

Psykologhuset tilbyder følgende behandlingsformer:

 

 

Som noget nyt tilbyder jeg

EMDR – Behandlinger .

samt

ONLINE VIA ZOOM

 

Psykologhuset Silkeborg kan hjælpe dig med at blive bedre til at leve “det gode, meningsfulde liv” – privat og på arbejdspladsen. Det er min erfaring, at forskellige indre spændingstilstande som sorg, angst, kriser, stress og depression m.m. faktisk netop kan føre frem til at opnå vækst og velvære. Jeg kan hjælpe dig med at få energien, lysten og redskaberne til at skabe det liv, du ønsker. Hjælpe dig med at forstå, hvorfor dit liv er blevet, som det er, og hvad du kan gøre, for at få det til at bevæge sig i den retning, du ønsker. Du vil blive mødt med respekt, kompetence og empatiaf en erfarnen autoriserede psykolog med speciale indenfor psykoterapi, traumebehandling  og organisationsudvikling.

Det er kun gennem indre oplevelse, at vi får dybdegående vished om hvem vi er. Derfor opmunter, støtter og vejleder jeg dig ind i en undersøgelse af dine emotionelle reaktionskæder knyttet til fejlopfattelser og tilbageholdt udfoldelse af livet. På den måde kan vanskelige psykiske tilstande såsom oplevelse af tab, ensomhed, tomhed, impotens, meningsløshed, sygdom eller oplevelsen af at kæmpe forgæves, blive døre til at opleve indre sundhed, kærlighed og støtte. Døre til at få kontakt med den indre tabte enhed, som lever i dig  som en dyb iboende længsel. Jeg tilbyder terapi, udforskning, og eksperimenterende øvelser som måder, du kan komme til at genkende og gradvist reetablere forbindelse med din indre sandhed. Viden om hvem du er.