Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/teiatonning.dk/public_html/wp-content/themes/alyeska/framework/classes/themeblvd_seo.php on line 868
Craftwork og Kvindens Indre Kraft | aut. Psykolog Teia Tonning

Craftwork og Kvindens Indre Kraft


Det er forudsagt at den rolle som kvinden spillede i fortiden ,hvor hun aktivt deltog i opbygningen af “ det perfekte samfund” Inkariget . At der var et kvindeligt uddannelsescenter der eksisterede for 5 århundrede siden – at det vil genopstå . Her lærte kvinderne at forstå den sande betydning af den store kraft som hun besidder hvormed hun kan lede samfundet. Med de store forandringer som vores klode oplever – er det klart at flere og flere kvinder forstår at vore planet er i fare og instinktivt , bruger de al deres styrke og kraft på at finde en måde at redde den på .
Kvinden besidder nøglen til  det nye årtusinde og det er som at at mange ubevidst og bevidst leder efter den nøgle, der vil give dem mulighed for at for at spille en vigtig rolle og overtage en styring som baseret sig på respekt og forståelse af naturen .

Kvindens indre kraft er et 1 årigt heltinde uddannelseprogram for kvinder som ønsker at overkomme de traumer og begrænsinger som er indlært og overført gennem mange generationer af negative moderkomplekser, således at du gennem en fokuseret lærerproces kan genfinde og bruge din indre kraft til at ændre dit livskurs gennem vilje, indsigt og energi.
Finde en sund relation til dig selv -  til mænd og til din egen seksualitet .

The Goddess who is married to Truth, demands that the vibration of you, your gift, your voice, your truth, is fully given.

Kvindens indre kraft er et forløb over et år som skal hjælpe kvinder i et fælleskab med andre kvinder at genforbinde sig med deres sande natur.

En opvågnende kvinde er en åndelig rebel, engageret i en glødende og legemliggjort kærlighedsaffære med det store mysterium. Hun bevæger sig i verden med stor medfølelse, ynde og frihed. Jorden er hjemme, ligesom uendeligheden.

Hvad du vil lære ?

At få indblik i din kvindelige heltindes psykologiske udviklingsrejse.
Finde udaf hvem du er og hvor dine udviklingspunkter er.
Opdage hvad er din kraft
Lære at styre denne kraft
Lære om dine grænser – hvad er dit ja og hvad er dit nej
Udforske din seksuelle kraft og lære at få en seksualliv der fungere for dig.
Styrke din sensivitet og evne til berøring
Opdage din egen guddommelighed m.m

Kvinder er fødte omsorgsgivere og lader sig derfor let føre væk af andres behov og krav på opmærksomhed, mange mange kvinder har dermed mistet adgangen til egne indre urkrafter og viden om hvordan hun lytter til og plejer sin smukke sjæl. Den feminine sjæl er vild og utæmmet – hersker over liv og død naturen, blid og blød indfølelende og som i sin natur favner alt – hun har øre der kan høre træer gro og og lytte til blomsternes sang, hun har stærke bløde øjne der kan se på lang afstand og som kan se dybt ind i altings væsen og er elsket af alt og alle også uden de ved det.

Det feminine er modtagende og hun har brug for plads, tid og ro til at kunne rydde op og skille sig af med unødvendig og unærende støj sådan at hun igen kan få adgang til hvem hun virkeligt er.

På grund af opvækst og vores kulturelle arv bor den mørke mand i alle kvinders psyke og hun står overfor den opgave at vågne op, og se den destruktive bevægelse som den mørke mand har i psyken, han stjæler ilden, kaster sig over ens energi, hugger stedet, rummet og tiden og det område der skal skabes på. Det skabende liv bliver ofte bremset af et eller anden i psyken som har meget ringe mening om os, og kvinder kaster sig i støvet for det istedet for at slå det oveni hovedet og løbe befriet afsted. I mange tilfælde er det eneste, der kræves for at rette op på situationen, at vi tager os selv, vores ideer, vores kunst langt mere alvorligt, end vi har gjort hidtil.

På grund af de store huller der i mange generationer har været på mødrenes side, er problemet at værdsætte de smukke og kunstfærdige ideer og arbejder der opstår i den vilde sjæl – blevet mere permanent. Derfor er arbejdet med opvågningen fuldkommen essentiel ikke bare for dig, men for alle kvinder og mænd og deres børn i fremtidige generationer.

Mange af jordens kvinder er kommet så langt væk fra deres egentlige natur og bruger deres liv og deres kærlighed til at tage sig af andre, og når de selv mangler næring, bliver de vrede og bitre, deprimerede og stressede. De vender sig mod dem som de skulle være i forening med “manden” deres maskuline modpart. I stedet må de vende sig mod det indre natur – som er i direkte forbindelse med liv og død og liv naturen og dette er ikke jegét. Hun lære ved at stille direkte spørgsmål om  kærlighed og det at at elske og at lytte til svarende. Gennem dette lære hun ikke at lytte til den kritiske stemme i baghovedet der siger “det er dumt”det er bare noget du bilder dig ind. Hun lærer at overhøre den stemme og lytte til det som ligger bagved. Vi lærer at følge det vi høre, alle de ting som bringer os nærmere en klar bevidsthed, giver os kærlighed og hengivenhed og et klart overblik over sjælen

Når vi frigør vores indre natur er det en daglig at mediterer over – hvad skal jeg give mere død i dag for at skabe mere liv? Hvad skal dø af det jeg kender, men som jeg tøver med? Hvad skal dø i mig, så jeg kan elske. Hvad er jeg bange for det som ikke er kønt i mig?

Tusindvis af års undertrykkelse af det feminine, vold, misbrug, og seksuelt udnyttelse fra det maskuline har gjort mange kvinder vrede på mænd, og istedet for at finde hjem til sig selv – kæmper de ude i verdenen på betingelser som er skabt af manden mod ham.

Opstart og program :